Despre blog

Care e scopul acestui blog?

      Ideea unui blog mi-a venit in anul 2008, cand am inceput sa "ma documentez" mai mult si sa caut mai multe informatii despre ce inseamna sa scri pe un blog. Timp de cateva luni am tot incercat sa gasesc o tema mai semnificativa, fara a avea prea mare succes. Dupa caeva luni, in anul 2009, am "creeat" primele bloguri, primele website-uri, si asa mai departe. Cel mai "longeviv" dintre toate fiind blogul "cosmin-frisan.blogspot.com" pe care scriam cu drag, cele mai multe articole fiind scrise/compuse de mine.​​​
      Dorinta de a face ceva mai mult pentru Dumnezeu prin intermediul internetului a venit prin anul 2013, cand am inceput un curs de Design si Programare Web. Dupa ce am terminat acest curs, anul acesta (2017), am luat mai in serios aceasta lucrare. Nu sunt un profesionist, dar cat stiu si pot, vreau sa pun la dispozitia lui Dumnezeu.
      Ei bine, vreau sa merg mai departe cu blogul vechi, care pana acum a fost unul pe care scriam lucruri spre incurajarea unora, sau lucruri interesante pentru altii. Nu vreau ca in acest website sa intri doar de dragul de a avea "vizitatori", nu vreau sa imi fac reclama pentru a stii lumea despre mine, ca eu sunt un 0 (zero) daca Dumnezeu nu ar fi de partea mea. Tot ceea ce scriu si citesti e pentru ca Dumnezeu merita tot si pentru ca Dumnezeu se foloseste de creeatia mainii lui pentru a se proslavi, iar eu nimic, tot ce am, e al Lui. Vreau ca dupa ce iesi de pe acest website sa poti sa zambesti, chiar daca uneori e greu. Asadar, scopul acestui website e doar de a incuraja, nu de a face bani, nu de a ma face cunoscut, sau altele.
      In mare parte, materialele acestui site sunt compuse de catre mine (prin bunatatea lui Dumnezeu) dar sunt si articole care sunt preluate de pe alte pagini web, cele care sunt preluate, vor avea un link catre pagina de unde le-am preluat.
      Acestea fiind spuse, daca esti interesat te invit sa navighezi mai departe pe acest site. Nu garantez ca te va ajuta in vreun fel sau altul, dar sper ca vizita ta sa nu fie "degeaba". Daca crezi ca este un articol care ar trebui citit si de catre altii, articol care ar putea ajuta pe cineva, copiaza link-ul si trimite-l mai departe.

Comentarii

Recomand și următoarele articole:

Vladimir Pustan - Ar fi avut Isus cont pe facebook?

Ce planuri de viitor ai?

De ce...?!?

Increde-te in Dumnezeu