Mărturia lui Mohamed, fost musulman convertit la creștinism (VIDEO)


Născut într-o familie de musulmani Șiiți, una din cele două ramuri ale islamului, Mohamed a fost crescut și învățat să creadă în Coran, a fost îndemnat să se roage așa cum unul dintre versetele din Coran spune: "Dă-ne nouă credință cea bună, nu la fel ca a celor rătăciți și blestemați..." În timpul războiului civil din Liban, care a durat 15 ani, din 1975 până în 1990, au murit atât musulmani cât și creștini din cauza religiei care era trecută în buletin.

După o perioada, ajuns în România, a întâlnit-o pe soția să, care a încercat să îl convingă să se întoarcă la Dumnezeu, însă acesta a refuzat.

Dumnezeu însă avea alte planuri cu privire la viață lui...ascultă mărturia lui Mohamed, o mărturie puternică despre cum Dumnezeu poate să mântuiască până și pe cei mai necreștini oameni.
Să nu vi se tulbure inima. Aveţi credinţă în Dumnezeu şi aveţi credinţă în Mine. În casa Tatălui Meu sunt multe locaşuri. Dacă n-ar fi aşa, v-aş fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc. Şi după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca, acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi. Ştiţi unde Mă duc şi ştiţi şi calea într-acolo.” Doamne”, I-a zis Toma, „nu ştim unde Te duci. Cum putem să ştim calea într-acolo?” Isus i-a zis: „Eu sunt Calea , Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine.
IOAN 14:1-6

Comentarii

Recomand și următoarele articole:

CRIZA vs. SARACIE

Fiul pierdut

O ora cu tata

Increde-te in Dumnezeu