Vremuri de încercare sau de binecuvântare?

Faptul că nu mai ne putem întâlni la părtășie cu frații și surorile, nu înseamnă că Biserica este închisă. Noi suntem Biserica și templul Duhului Sfânt. Nu trăim vremuri de încercare, nu trăim vremuri de pedeapsă sau de judecată, în care Dumnezeu se judecă cu noi, acelea vor veni,  va fi si timpul lor. Vremurile pe care le trăim pot fi, dacă vrem, vremuri de apropiere, vremuri în care să realizăm cât de plăcută e părtășia împreună cu frații. Sunt vremuri în care realizăm că mașinile noastre scumpe nu mai valorează nimic, când realizăm că banii noștri sunt "zero". 

Sunt vremuri în care realizăm că fanfara, corul, orchestra, cântau bine. Sunt vremuri în care putem să ne apropiem de familie și de cel de lângă noi. Nu suntem într-un concediu acum, ci într-o vreme de pregătire pentru ce va urma.

Ascultă acest scurt mesaj care să te facă să realizezi că mai presus de această perioada de izolare sau carantină, este un plan al lui Dumnezeu, iar acest plan nu e că să ne dărâme.
„Nu vă mai gândiţi la ce a fost mai înainte şi nu vă mai uitaţi la cele vechi!"

"Iată, voi face ceva nou şi-i gata să se întâmple. Să nu-l cunoașteți voi oare? Voi face un drum prin pustie şi râuri în locuri secetoase." (ISAIA 43:18-19)
(Predica postată cu permisiunea predicatorului)

Comentarii

Recomand și următoarele articole:

Ravi Zacharias - O lecţie tristă a istoriei

Paul Washer - A fi ocupat

5. Izolati in Romania - Catune din judetul Mehedinti