Florin Ianovici - Marturia intoarcerii la Dumnezeu


Aceasta postare este facuta cu permsiunea directa a fratelui Florin Ianovici.

Cu toate ca in ultima perioada s-a facut atata "tam-tam" pe problema acestui om al lui Dumnezeu, eu personal consider ca este un om care are multe lucruri pe care le putem lua ca exemplu in vietile  noastre. Nu suntem noi in masura sa judecam pe nimeni. In Biblie sunt scrise atat de multe versete legate de acest aspect dar dau doar doua exemple, cel din Ioan 8:7, care spune: "Cine dintre voi este fara pacat să arunce cel dintai cu piatra..." si cel din Matei 7:1-5 unde scrie: "Nu judecati, ca sa nu fiti judecaţi.
Caci cu ce judecata judecati, veti fi judecati; si cu ce masura masurati, vi se va masura.
De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tau si nu te uiti cu bagare de seama la barna din ochiul tau?
Sau cum poti zice fratelui tau: "Lasa-ma sa scot paiul din ochiul tau" si, cand colo, tu ai o barna intr-al tau?
Fatarnicule, scoate intai barna din ochiul tau, si atunci vei vedea deslusit sa scoţi paiul din ochiul fratelui tau."
Haideti ca in loc sa judecam pe cineva, sa ne rugam pentru el. Nu ne-a pus Dumnezeu pe noi judecatori. Dumnezeu sa ne dea intelepciune ca in in loc de "pietre si noroi" sa aruncam cu cuvinte de incurajare si rugaciuni in cei care sunt cazuti. Azi poate am eu necazuri, maine poate esti tu si vei avea nevoie de o vorba buna.
Asculta marturia intoarcerii la Dumnezeu a pastorului Florin Ianovici din Bucuresti. O marturie care te face sa iti dai seama ca indiferent de rangul pe care il ai in societate, indiferent de functia care o ai, indiferent de problemele prin care treci, Dumnezeu este acelasi, poate sa schimbe si viata ta.
Punand mult accent pe religie, Florin, tanar fiind, avea multe intrebari legate de acest subiect. Intr-una din zile a mers la un preot pt a afla mai multe despre ce inseamna una din cele 10 porunci:..."sa nu ai alti dumnezei...", ii era "neclara" aceasta porunca pt ca in Biblie scria lucrul asta, si mai scria si  "Sa nu-ti faci chip cioplit, nici vreo infatisare a lucrurilor care sunt sus in ceruri sau jos pe pamant..." iar Bisericile erau pline de icoane care reprezentau diferiti ingeri sau oameni care au trait pe pamant, rapsunsul preotului l-a cam speriat: DUMNEZEU SA TE IERTE...asculta in continuare marturia lui Florin Ianovici...Daca crezi ca iti ajunge ca ai bani, ca ai o casa si o familie, te inseli, daca nu-L incluzi si pe Dumnezeu in planurile tale, totul e in zadar. 

Comentarii

Recomand și următoarele articole:

Esti creștin? Ce înseamnă a fi creștin?

Întoarce-te la faptele tale dintâi

12. Izolati in Romania - Catunul Cornetea, judetul Maramures