Karla Faye Tucker - Povestea unei condamnate la moarte

O cutremuratoare marturie a unei condamnate la moarte.

      In data de 13 iulie 1983, fiind sub influenta drogurilor, Karla Faye Tucker, impreuna cu prietenul ei, Danny Garrett, au omorat doi oameni, pe Jerry Dean si Deborah Thornton. Ron, fratele Deborei a primit vestea uciderii surorii lui prin telefon chiar de la tatal lui. El fiind foarte apropiat de aceasta, a incremenit, nu ii venea sa creada nici macar atunci cand a vazut imaginile cu sora lui care era scoasa pe o targa din casa de catre criminalisti. Daca pana atunci era un consumator ocazional de droguri si alcool, de atunci incolo a inceput sa bea si sa se drogheze din ce in ce mai mult. Dupa un an de la tragica intamplare, a primit un nou telefon prin care era anuntat ca tatal lui a fost ucis, cineva l-a impuscat mortal. 
      Intr-o zi, unul din dealerii care ii aducea lui Ron droguri i-a inmanat o Biblie, care ii apartinea tatalui lui Ron. Acesta s-a apucat sa citeasca din acea Biblie cu un pahar de wisky intr-o mana si o tigara de marijuana in cealalta... 
Urmareste un videoclip pe cat de socant, pe atat de emotionant despre puterea lui Dumnezeu care poate schimba ura in iertare.

Comentarii

Recomand și următoarele articole:

CRIZA vs. SARACIE

Fiul pierdut

O ora cu tata

Increde-te in Dumnezeu