Atunci cand Unu + Zero = Zece

      Cu toate ca in scoala nu eram un as al matematicii iar pentru mine, ceea ce era mai mult decat "1+1=2"  aproape ca era o limba straina, am descoperit o matematica foarte simpla. In matematica aceasta nu e atat de important sa stii teoreme, sa stii sa faci calcule prea complicate, aici totul ne e dat pe tava, noi trebuie doar sa acceptam rezultatul si sa il punem in practica. 

Un exemplu de astfel de calcul ar fi "1+0=10". Adica, atunci cand Cel Rau iti pune ca tu esti un 0 (zero), ca nu esti bun de cantat, de predicat, de incurajat sau de oricare alta lucrare buna la care esti chemat in Biserica sau in afara ei, Dumnezeu  vine si spune: "Da, asa e, esti un zero, dar nu pt ca nu esti bun ci esti un zero atunci cand incerci  sa faci fara Mine aceasta lucrare", se aseaza inaintea ta si merge cu tine pe cale. Din acel moment UNU merge langa ZERO, adica UNU (care este Dumnezeu, Un Singur Dumnezeu) se aseaza inaintea lui 0 (tu si eu) incepand de atunci rezultatul e 10 (Dumnezeu si tu).

Daca Cel Rau iti spune ca nu are rost sa canti aceluia care ti-a spus ca nu ai voce buna sau canti fals...sau ce rost are sa ii predici aceluia care, atunci cand te ridici la amvon, isi da ochii peste cap. Atunci tu trebuie sa te impotrivesti mai mult Celui Rau si planurilor lui de a opri lucrarea pe care o faci, e evident ca el nu vrea sa inaintezi cu aceasta lucrare de a spune si altora ca drumul spre rai e atat de simplu, el vrea sa ii faca pe oameni sa creada ca e atat de complicat totul incat e imposibil sa fi perfect ca sa ajungi sus. Nimic nu e imposibil atata timp cat Ceri putere lui Dumnezeu, putere si vointa.

Comentarii

Recomand și următoarele articole:

CRIZA vs. SARACIE

Fiul pierdut

Te provoc...

O ora cu tata