10 lucruri de care nu vei fi intrebat la judecata


      Te-ai gandit vreodata la faptul ca intr-o zi vei pleca in lumea pentru care te pregatesti inca de pe acum? Te-ai intrebat, oare ce faci cu toate lucrurile pe care le-ai adunat pana azi, sau cui le lasi? Ei bine, sunt multe lucruri pe care le facem cu gandul la viata asta de aici, de jos, fara sa ne gandim la ce va urma. Avem impresia ca daca, pana acum, ne-am facut cate o casa, avem un card bancar pe care abia mai intra banii sau avem "pile si relatii" la diferiti medici, noua nu ni se va mai intampla nimic, dar lasa-ma sa iti spun un lucru pe care Biblia ni-l spune: "Cu o moarte, toti suntem datori..." Daca crezi ca in ziua in care vei sta fata in fata cu Creatorul tau vei putea sa Il impresionezi cu avutiile tale, te inseli. Nu va fi nici un test, nici un cantar, in Rai nu vom intra decat pe baza a cum ne pregatim acum. Acum se da "testul". Iar daca deja ti-ai pregatit raspunsuri pe care sa le dai "Judecatorului", iti las o lista cu cateva din intrebarile pe care nu le vei auzi in ziua aceea:


1. Dumnezeu nu te va intreba ce marca de masina ai avut, ci te va intreba pe cati din cei care nu au avut una (si nici bani de autobus) dar aveau nevoie mare de mijloc de transport, ai ajutat?
2. Dumnezeu nu te va intreba cate dormitoare a avut casa ta, ci te va intreba pe cati din cei care dormeau la cativa pasi de casa ta, pe strada, in frig, ai adus in casa ta sa doarma, macar o noapte?
3. Dumnezeu nu te va intreba cat au costat costumele tale si nici ce firma au fost, ci te va intreba cati saraci ai imbracat?
4. Dumnezeu nu te va intreba cat ai citit din Biblie sau cate ore pe zi ai studiat, ci te va intreba cat ai implinit din ceea ce ai citit si studiat?
5. Dumnezeu nu te va intreba de ce nu ai predicat ca si un mare predicator sau de ce nu ai cantat ca un mare cantaret (daca tu nu ai acest talant), ci te va intreba de ce nu ai adus mai mult rod cu ceea ce ti-a dat?
6. Dumnezeu nu te va intreba de prezenta ta de la Biserica, te va intreba unde ai fost cu mintea cat timp erai in Biserica?
7. Dumnezeu nu te va intreba cat de mult te iubeau oamenii din jur, ci te va intreba cat de mult ai iubit tu pe cel de langa tine?
8. Dumnezeu nu te va intreba ce scoli sau serviciu ai, ci te va intreba cati din colegii tai au vazut in tine un exemlu de copil al lui Dumnezeu?
9. Dumnezeu nu te va intreba cat de aproape ai fost de cer (fizic) ci cat de aproape ai fost de cer cu sufletul tau?
10. Dumnezeu nu te va intreba CAT te-ai pregatit pentru RAI ci CUM te-ai pregatit pentru RAI?

Comentarii

Recomand și următoarele articole:

CRIZA vs. SARACIE

Fiul pierdut

O ora cu tata

Increde-te in Dumnezeu