Prea perfecti ca sa ne vedem starea reala

La ce se refera titlul postarii? Ei bine, gandeste-te la viata pe care o traiesti. E singurul raspuns concret pe care pot sa ti-l dau. E doreros, e neplacut, stiu asta, dar si pe mine m-a durut ADEVARUL atunci cand l-am descoperit.Ceea ce urmeaza sa citesti, poate te va pune in situatia in care sa ma "critici" sa spui sau sa ma contazici, insa orice ai face, stiu ca spun adevarul. Si sti si tu asta.
     De multe ori ne consideram atat de RELIGIOSI, dar suntem atat de departe de a fi CREDINCIOSI. Suntem atat de buni CRESTINI, dar nu suntem nici pe departe SMERITI. Ne place ca lumea sa ne ridice in slavi, sa facem un bine si de cele mai multe ori il facem doar ca sa ne vada altcineva, sa ne laude pe urma. Se intampla, din pacate si in Biserici (fie ele Ortodoxe, Catolice, Baptiste, Penticostale...si altele) ca un predicator/preot/vorbitor din Cuvantul lui Dumnezeu sa vorbeasca atat de bine, atat de atingator pt suflet, dar din pacate doar ca sa vada lumea pe acel vorbitor. Suntem atat de religiosi incat uitam sa fim POCAITI in adevaratul sens al cuvantului, nu doar dupa nume. Suntem atat de CREDINCIOSI incat uitam sa multumim lui Dumnezeu pt ce ne-a dat, pentru putinul care ni l-a daruit. Biblia spune ca DACA AM AVEA CREDINTA CAT UN GRAUNTE DE MUSTAR...oare avem noi asa credinta in Dumnezeu? Daca am porunci unui munte sa se arunce in apa, si am avea credinta, ar face asta....dar daca stam si ne gandim, nu avem credinta mai deoc, nu putem sa spunem nici unei pene sa "zboare"mai incolo, dar unui munte?!?
     Avem SPERANTA ca intr-o zi criza mondiala va ajunge la sfarsit, dar nu e deajuns doar speranta, trebuie si CREDINTA, dar de ce sa nu avem speranta si CREDINTA ca incepand de acum nu mai fac lucruri urate inaintea Domnului. Vrem totul sa ne mearga "struna" sa nu fie nevoie sa muncim si sa avem bani, sa primim totul "pe tava" dar nu ne gandim deloc ca Dumnezeu ne-a dat acest dar minunat, MANILE ori PICIOARELE, OCHII...ni le-a dat fara sa le cerem, altii gandeste-te ca nu le au, si totusi se multumesc. Gandeste-te ca altii ar muncii daca ar avea maini, ar merge la serviciu daca ar avea picioare.Acum gandeste-te ca ai fi tu in locul acelor persoane, ca nu ai avea una dintre maini, oare cum te-ai simti? Nu prea placut.
Haide ca incepand de acum sa fim mai putin RELIGIOSI si mai mult CREDINCIOSI, sa fim mai putin SUPER-CRESTINI si mai mult SMERITI, sa incercam sa fim mai putin CARTITORI si mai mult MULTUMITORI, sa fim mai aproape de DUMNEZEU si mai departe de SFINTI, sa ne uitam inspre Dumnezeu si inspre SUFERINTA SI SANGELE LUI ISUS HRISTOS, sa lasam CRUCEA, ca nu ea e importanta.
Dumnezeu sa ne ajute in aceste lucruri, AMIN!

Comentarii

  1. Asa este de multe ori avem o pocainta superficiala hai sa fim adevarati crestini ca si crestinii de demult.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Recomand și următoarele articole:

Esti creștin? Ce înseamnă a fi creștin?

Întoarce-te la faptele tale dintâi

12. Izolati in Romania - Catunul Cornetea, judetul Maramures