Scrisoare de la Isus

Dupa cum stii, ne apropiem din nou de ziua nasterii Mele. In fiecare an sarbatoarea aceasta, ziua Mea de nastere, aduce multa bucurie si pace in sufletele voastre, ceea ce e bine. Cadouri...urari de bine unii altora...sms-uri...si asa mai departe. Ma intristez mult, insa, cand vad ca aceasta sarbatoare, care in urma cu 2000 de ani a adus mantuirea voastra in lume, acum e sarbatorita ca o sarbatoare personala, nimeni nu isi mai aduce aminte de Mine, Cel prin care ati fost iertati. Imi pare rau ca pe Mine niciodata nu ma inviti in casa ta in perioada aceasta a anului, mereu ma dai la o parte ca si cum as fi un strain. Ai uitat complet de Mine, cand vin invitatii acasa la tine, incepi sa te distrezi, sa vorbesti cu totul alte lucruri decat despre Mine.

Chiar nu inteleg, Eu te iubesc mai mult decat iti poti tu imagina, Mi-am dat viata pt tine, tocmai ca tu sa ai parte si in acest an de fericire, si caldura in suflet...dar, M-am ales numai cu nepasarea ta.
Nu vreau sa te deranjez acum de la masa, esti cu prietenii tai, cu familia ta, cu cei dragi tie, am sa revin la usa ta in alta zi, cand nu vei fi atat de ocupat. Dar nu uita ca mai degraba tu ai nevoie de Mine, intr-o zi, cand vei fi pe un pat de suferinta, Ma vei intreba de ce nu iti vin in ajutor...si atunci am sa iti aduc aminte de acele clipe cand ai facut din sarbatoarea MEA o sarbatoare a ta. Vreau sa iti spun ca TE IUBESC si inca te mai astept, dar deschide-ti ochii pana nu e prea tarziu, lasa lumea si pacatul si intoarce-te inspre Mine pt ca Eu sunt acela care iti da mantuirea si fericirea desavarsita...
Cu dragoste, Sarbatoritul acestei perioade a anului...Isus

Comentarii

  1. Ce frumos ai scris, cred ca uneori sunt si eu printre acei oameni, il las pe El deoparte preocupandu-ma de altceva, dar am sa incerc sa ma apropii mai mult de El.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate, toata lumea uita de adevaratul sens al acestei sarbatori, dar Dumnezeu nu se supara pe noi...chiar din contra, vrea sa ne apropiem de el mai mult si mai mult

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Recomand și următoarele articole:

Esti creștin? Ce înseamnă a fi creștin?

Întoarce-te la faptele tale dintâi

Pilda cu măgarul din fântână