Pentru tine, cu dragoste



Dragul meu,

Tu esti copilul meu si Eu te iubesc! Acesta este singurul lucru important. Nu conteaza ce ai facut, sau ce nu ai facut, Eu te iubesc! Inlauntrul trupului tau traieste un spirit etern, iar Eu iti cunosc spiritul intr-un mod intim, si te iubesc.

Te afli pe acest pamant traindu-ti viata, luand decizii, incercand sa afli care este cel mai bun lucru pe care l-ai putea face - cum sa traiesti, cum sa supravietuiesti - iar aceasta este o lupta inversunata. Stiu lucrul acesta si te inteleg, caci este lupta vietii. Dar totul poate fi facut mult mai usor, daca doar o vei face o legatura - in spirit - intre tine si Mine.

Deoarece, chiar daca viata ta continua si vei imbatrani, spiritul tau nu cunoaste imbatranirea. Acea parte a ta care traieste incatusata in trupul tau, eul tau, va trai pentru vesnicie.

Acesta este motivul pentru care lucrurile trupesti, lucrurile materiale aflate in aceasta lume, nu sunt lucruri pentru care merita sa trudesti, caci intr-o zi va trebui sa le lasi in urma ta. Lucrurile care intr-adevar merita sunt cele care tin de spirit: dragostea, bunatatea, mila, intelegerea si daruirea. Acestea sunt lucrurile care te fac bogat - bogat in spirit.

Cand va veni ziua in care va trebui sa dezbraci vestmantul trupului tau, taria spiritului tau va fi tot ceea ce conteaza. Asa ca, fa bine. Arata dragoste. Daruieste dragoste. Iubeste-ti familia. Iubeste-ti prietenii. Iubeste-ti aproapele. Iubeste pe cei care ii intalnesti. Arata mila, bunatate si compasiune. Caci impartasind aceste lucruri, tu Ma arati pe Mine. Caci eu, Dumnezeu, sunt Dragoste si te iubesc. Vreau sa petrec eternitatea cu tine.

Cand ajungi la usa de la capatul drumului, la sfarsitul vietii, vei avea nevoie de cheie, ca sa deschizi usa, ca sa intri in Casa Mea, unde totul este dragoste. Dar nu trebuie sa lucrezi pentru aceasta cheie - doar intinde mana, chiar acum, si Eu ti-o voi pune in palma. Cheia este Fiul Meu, Isus. Iti intind aceasta cheie acum si iti spun: "Poate fi a ta, caci te iubesc." Este ca si cum ti-as oferi cheia de la casa Mea de comori, spunandu-ti:, Este a ta, doar pentru ca te iubesc." Cu aceasta cheie poti sa deschizi camera comorilor si sa vezi ca este plina de bogatii.

Deci, primeste Cheia Mea - Cheia de a trai alaturi de Mine pentru vesnicie. Doar spune: "Da, Doamne, vreau Cheia vietii. Il vreau pe Fiul Tau, Isus, Cheia de la camera comorilor Tale. O primesc. O accept." Atunci aceasta Cheie va fi a ta pentru totdeauna.

Te iubesc. Tu esti copilul Meu, si-ti dau Cheia mostenirii Mele, Cheia ce la camera comorilor Mele, Cheia vesniciei!

El este al tau, daca doar Il vei primi.

Cu dragoste eterna,

Tatal tau Ceresc

Comentarii

Recomand și următoarele articole:

CRIZA vs. SARACIE

Fiul pierdut

O ora cu tata

Increde-te in Dumnezeu