Increderea


In septembrie 1956, trei tineri au urcat un munte de 2000 m in Alpi. Toti trei apartineau unei familii numeroase, crestine. Era vorba de un exercitiu pentru voluntari care sa salveze mineri aflati in primejdie.

Cand cei trei alpinisti nu s-au intors pana seara, a fost declansata alarma si a fos initiata o actiune de cautare. A doua zi spre ora 8 dimineata, trupa care ii cauta a lansat proiectilele luminoase rosii. Tatal celor trei tineri, care astepta la poalele muntelui a inteles ce inseamnau acestea: copii lui erau morti.

Mai tarziu cineva l-a intrebat: "Nu s-a naruit pt dumneavoastra o lume cand ati aflat prin aceste proiectile ca fii dumneavoastra sunt morti?" - Nu, insa nu a fost usor sa vad cum echipa de salvare ii cobora de pe munte pe fiii mei. Inima mea striga la Dumnezeu: In acea clipa nu am inteles pt ce era bun acel lucru, dar am fost constient ca totul nu se petrecuse fara voia lui Dumnezeu. Stiu ca ei nu s-au prabusit intr-un adanc nesfarsit, ci in bratele lui Dumnezeu."

Daca acel parinte nu ar fi avut credina in Dumnezeu, cu siguranta s-ar fi prabusit de durere. Fericit este acela care isi pune increderea in Dumnezeu!
"Caci Eu stiu gandurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul,
ganduri de pace si nu de nenorocire, ca sa va dau un
viitor si o nadejde."
Ieremia 29:11

Comentarii

Recomand și următoarele articole:

CRIZA vs. SARACIE

Fiul pierdut

O ora cu tata

Increde-te in Dumnezeu