Nu e Dumnezeu de vina


Uneori oamenii cand ajung intr-o situatie putin mai delicata, incercam sa gasim tot felul lucruri si persoane pe care sa ne descarcam...nu de putine ori s-a intamplat sa vad persoane care, de suparare s-au nervi, au inceput sa arunce cu tot ce prindeau in mana. Asta nu ar fi chiar asa de grav, daca dupa asta nu ar fi legat ca un lant ura fata de cel din jurul nostru, si mai ales ura fata de Dumnezeu.
Stand asa pe ganduri, gandindu-ma la zilele in care eram si eu suparat si faceam lucruri nu prea placute inaintea lui Dumnezeu, am incercat sa imi dau seama ca NU DUMNEZEU E DE VINA, si chiar a functionat, NU DUMNEZEU E DE VINA... Dar asa suntem noi oamenii.
Sigur ai trecut si tu prin asta, dar vreau sa iti spun la ce concluzie am ajuns eu.
In primul rand gandeste-te ca oricare ar fi cauza din care esti nervos/suparat, Dumnezeu e intotdeauna mai puternic decat necazul tau. Nu uita sa ceri doar ajutorul Sau. In acel moment in care ai spus o vorba nu prea placuta, sau ai aruncat cu computerul in pereti, ai putea sa spui "DOAMNE AI MILA DE MINE, PACATOSUL..." Crezi ca Dumnezeu asculta o vorba spusa la nervi, sau una spus dintr-o inima sincera si curata. Gandeste-te ca atunci cand cineva drag pleaca din lumea asta, Dumnezeu l-a luat tocmai pt ca sa iti arate cat de mult te iubeste...uitandu-te la imaginea de mai sus iti dai seama ca noi oamenii nu facem tocmai cum ar trebui. Ar trebui sa ii multumim lui Dumnezeu pt ca nu ne lasa singuri in astfel de situatii...gandeste-te ca atunci cand cineva pleaca langa noi, pleaca pt ca NICI UN OM DE PE PAMANT NU E VESNIC, odata si odata trebuie sa plece. Dumnezeu sa ne ajute sa ne dam seama de asta.
Nu e Dumnezeu de vina ca tie iti merge prost, totdeauna dam vina pe EL, dar inainte sa facem asta, sa ne gandim in primul rand...DE CE E ASA?!? oare de buni ce suntem??? OOO, eu nu cred asta, cred chiar ca meritam mult mai mult, si ca nu primim ceea ce meritam, ca ar fi VAI DE NOI. Dumnezeu sa ne ajute sa intelegem asta. DUMNEZEU SA TE BINECUVITNEZE!

Comentarii

  1. sincer cosmin....nush ce sa zic.. am ramas.....:o....domnu sa te binecuvinteze...si chear ai dreptate...si daca vrei sa iti schimbi viata domnul ne ajuta... dar depinde ce facem cu sansa oferita si cu'i io v'om da....?

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos scris....... Esti o binecuvantare sa stii pe pamant! Nu iti tine ascunse darurile. Sunt oameni care au nevoie de tine!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Recomand și următoarele articole:

CRIZA vs. SARACIE

Fiul pierdut

O ora cu tata

Increde-te in Dumnezeu