Dumnezeu intai!
      Intr-un mic orasel din SUA, in urma unui incendiu, casa unei familii de crestini a fost cuprinsa de flacari. Nemaiavand nimic, tatal, care era si pastorul Bisericii din oras, a facut urmatoarea afirmatie, spre uimirea celor prezenti la fata locului... "Stim ca de astazi noi vom dormi sub cerul liber...Ii multumim lui Dumnezeu ca acum putem sa vedem cat de frumos e cerul, noaptea cand e senin..."
      Dupa ce a terminat pastorul de spus aceste cuvinte, s-a auzit un strigat puternic...MAI ESTE UN COPIL IN CASA...Cand a ajuns unul dintre pompieri in fata usii, au vazut pe geam un baietel, stand in genunchi, rugandu-se. A ramas inmarmurit, stiind ca si el a fost candva asa...si el s-a rugat cand era copilas...dar a auzit o soapta" PLEACA DE AICI, LASA-L SA MOARA, ESTE POCAIT ...Pompierul, nu a stat mult pe ganduri, s-aintors si a strigat ca baietelul e mort...Parintii, cand au auzit au inceput sa planga si sa se roage Lui Dumnezeu. Stiind ca fiul lor mai poate fi salvat. Nu dupa mult timp, pompierul care a spus ca e mort fiul lor, auzind rugaciunea parintiilor, a fugit inspre casa, spargand usa si scotand copilasul afara, mai mult mort decat viu...cu lacrimi in ochi s-a uitat inspre el si a strigat catre Dumnezeu "DOAMNE, IA-MA PE MINE, E DOAR UN BAIETEL...si in acel moment, a cazut o grinda in flacari peste el...colegii lui au alergat sa il scoata de sub acea grinda, dar el a refuzat ajutorul spunand:
- Luati-l pe baiat de aici si plecati, se va darama toata casa...
Au luat pe copilas si l-au dus in ambulanta...imediat dupa aceea toata casa a cazut, toti au crezut ca trupul colegului lor va fi gasit carbonizat cateva ore mai tarziu...dar spre surprinderea lor, toata casa s-a daramat in partea opusa, colegul lor scapand doar cu cateva arsuri. Din acel moment, pompierul a spus de fiecare data inainte de a intra in tura, sau inainte de a merge la un incendiu...DUMNEZEU INTAI, auzind colegii lui ca mereu se ruga, au inceput sa rada de ei, dar mai apoi si ei faceau la fel...
DUMNEZEU INTAI!!!!

Comentarii

Recomand și următoarele articole:

CRIZA vs. SARACIE

Fiul pierdut

O ora cu tata

Increde-te in Dumnezeu